Erodium tudnivalók

Az Erodium Orvosi betegirányító rendszert azzal a céllal üzemeltük be, hogy kiszámítható várakozási rendet, távoli bejelentkezési lehetőséget, egyszerű előzetes időpontfoglalást hozzunk létre. Kérem, éljenek a lehetőséggel! A rendszer beindításával párhuzamosan a telefonon történő időpontkérés lehetőségét megszüntetjük a betegellátás zavartalansága és hatékonyabbá tétele érdekében.

Sorszám húzása helyett az Erodium terminálon legyenek szívesek gyermeküket Erodium kártyával bejelenteni megérkezéskor, ennek hiányában TAJ számát vagy nevét beütni, ez rögzíti az érkezési sorrendet, ennek alapján szólítjuk majd gyermekét. Az előzetes időponttal rendelkező gyermekeket is érkeztetni szükséges a terminálon, csak ekkor látjuk, hogy ténylegesen meg is érkezett az időpontra.

Erodium weboldal

Az Erodium kártyával rendelkező gyermekeknek egyéni weboldaluk van a rendszerben, melyet a szülők felkereshetnek bármilyen okos eszköz segítségével, hogy tájékozódjanak:

 • Az aktuális rendelési időkről (esetleges helyettesítésről) 
 • Megtekintsék, éppen hány várakozó van a rendelőben 
 • Tanulmányozzák a várótermi várakozási időket, mikor szokott a legrövidebb lenni a várakozási idő
 • Hirdetményekről 
 • Saját gyermekükről sürgősségi (I.C.E. - in case of emergency) adatlapot hozzanak létre, frissítsék változás esetén (súlyos betegségek, allergiák jelzésére)
 • Vérnyomás-, vércukorértéket rögzítsenek

Amennyiben távoli hozzáférést szeretne az előjegyzési rendszerhez, Erodium kártyát igényelhet minden gyermeke számára (családonként 500 Ft, elvesztett kártya pótlása darabonként 2000 Ft).

Szolgáltatások okostelefonról

 • Bejelentkezés aznapi rendelésre otthonról, sorszámra, miközben nyomonkövetheti kb. mikor kerül sorra
 • Internetes időpontfoglalás otthonról rendelésre, tanácsadásra (általában másnaptól ad időpontot). Megérkezéskor feltétlenül helyezze az Erodium kártyát a terminálba (csipogásig), különben a sor végére teszi a gyermeket. 10 perc késés után a lefoglalt időpontot a rendszer törli!!

Bejelentkezéskor, időpontfoglaláskor jelezheti a megjegyzésben, hogy heveny betegség, állandó gyógyszerek iratása, védőoltás, jogosítvány, státuszvizsgálat, stb. céljából jönnek.

Az Erodium kártya használata a terminálon

 1. Minden esetben helyezze megérkezéskor az Erodium kártyát a terminálba (csipogásig), különben a rendszer nem veszi be gyermekét a várakozók listájába. Még akkor is tegye meg, ha foglalt időpontja volt. Ha nem az Erodium kártyát használja, gyermeke a várakozók listájának a végére kerül.
 2. Bejelentkezhet aznapra sorszámra.
 3. Foglalhat későbbre időpontot (általában másnaptól).